Predsezonska akcija 2022

U vrijeme dok se pripremamo primiti prve goste, sve više se nameće želja da što manje ovisimo o poslovanju online agencija i da poslujemo samostalno uz maksimalnu korist i sigurnost.

Neizvjesnost prije dolaska gostiju i manjak informacija o gostima koji vam dolaze sigurno predstavljaju određeno opterećenje za vas. 

Prednosti web-stranica za kuće za odmor i apartmane ima mnogo, a one se mjere kako u novcu odnosno uštedama, tako i u sigurnosti poslovanja. 

Kod direktnih rezervacija koje pristižu preko vlastite web-stranice nema provizija, komunikacija s gostom je direktna i olakšana, a uvjete bukiranja određujete vi sami.

Krenite u novu sezonu s novom web stranicom, koju ćete predstaviti vašim ovogodišnjim gostima isticanjem domene na poklonima, vizitkama i upućivanjem gostiju na sadržaj weba na kojem možete imati popis znamenitosti, izletišta koje preporučate za posjet. Putem ovog marketinškog alata već sada na početku sezone 2022. godine možete pridobiti nove direktne rezervacije za 2023. godinu.

Zbog toga smo odlučili u ovom predsezonskom vremenu napraviti akciju za sve privatne iznajmljivače.

Od 23.5. do 13.6. dajemo 20% popusta na Apartmanica standard paket.

Zato požurite i iskoristite promotivni popust.

    Unesite svoje osobne podatke i dostavit ćemo vam ponudu
    Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića