Pravila nagradnog natječaja “Darujemo web za najljepši eksterijer kuće za odmor”

Nagradni natječaj

“Darujemo web za najljepši eksterijer kuće za odmor”

Ponosan/na si na svoj vrt? Gosti se rado vraćaju baš zbog tvoje okućnice? Svima se sviđa eksterijer tvoje kuće za odmor? 

Ako je odgovor da, Apartmanica i Garden Design Istria daruju te besplatnom web stranicom za kuću za odmor. 

 

Za prijavu na nagradni natječaj potrebno je izvršiti sljedeće korake:

  1. Lajkati Apartmanicu na Facebooku i/ili zapratiti Garden Design Istria na Instagramu.
  2. Podijeliti javno ovu objavu na svom osobnom Facebook ili Instagram profilu. 
  3. Ispunite obrazac za prijavu na natječaj koji se nalazi na linku: 

https://forms.gle/RSZw3p7kp9M5UZUi7

U sklopu navedenog obrasca nalazi se i forma za dostavu fotografija. Sve dostavljene fotografije moraju pripadati istom objektu.  Na Facebook stranici Apartmanice i Instagram profilu Garden Design Istria postavit ćemo galerije fotografija pristiglih na natječaj. Stručni žiri dizajnera i krajobraznih arhitekata dat će svoje ocjene i rangirati kuće za odmor prema uređenju. 

Za tri (3) najboljih okućnica krajobrazna arhitektica Davorka Mališa, dat će svoj osvrt zašto su upravo te odabrane, a zatim izabrati pobjednika, drugoplasiranog i trećeplasiranog sudionika natječaja. 

Pobjednik osvaja Apartmanica Gold class paket u vrijednosti od 7500kn (paket uključuje izradu web stranice, logotipa i brandinga svog smještaja)

Drugoplasirani osvaja Apartmanica Premium paket u vrijednosti od 3500kn (paket uključuje izradu web stranice na Apartmanica platformi)

Trećeplasirani osvaja Apartmanica Do it yourself paket u vrijednosti od 1350kn (paket uključuje samostalnu izradu web stranice na Apartmanica platformi)

 

 

Pravila nagradnog natječaja “Apartmanica”

Članak 1.

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Priređivač nagradnog natječaja je Apartmanica, obrt za informatičke usluge (OIB: 09419177406) u suradnji s Garden Design Istria, Obrt za uređenje okoliša (OIB: 25971445806).

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka ili bilo koje treće strane niti je s njima povezan.

 

Članak 2.

SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promocije Apartmanica platforme za izradu web stranica i upravljanje rezervacijama za privatne iznajmljivače.

 

Članak 3.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 25. ožujka do 18. travnja 2021. godine, dok će ime pobjednika biti objavljeno na Apartmanica Facebook stranici najkasnije do 25. travnja 2021. godine.

 

Članak 4.

PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju fizičke osobe koje posjeduju Facebook profil te koji su privatni iznajmljivači s kućom za odmor na području Republike Hrvatske.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju osobe koje imaju ili su imale poslovni odnos s Organizatorom, koje nemaju osobe u radnom odnosu s Organizatorom, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

 

Članak 5.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

U natječaju «APARTMANICA» sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com) prate profil Apartmanica (www.facebook.com/apartmanica), koji na društvenoj mreži Instagram prate Garden Design Istria www.instagram.com/gardendesignistria, ispune prijavnicu za nagradni natječaj na web stranicama Apartmanice (www.apartmanica.com), lajkaju Apartmanica Facebook stranicu te podjele (shareaju) Apartmanica Facebook objavu nagradnog natječaja s najmanje još jednim korisnikom Facebook mreže nakon početka ovog nagradnog natječaja, pod uvjetima korištenja koje definira Facebook.com i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja profila.

 

Članak 6.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionika, za vrijeme trajanja natječaja, u sljedećim slučajevima:

  1. Ukoliko jedna ili više osoba zatraže izuzimanje sudionika iz natječaja
  1. Ukoliko se sudionik koristi lažnim profilima kako bi sudjelovao u natječaju
  1. Ukoliko sudionik ne dostavi potpune osobne podatke i adresu nakon kontaktiranja od strane Organizatora, a radi dodjeljivanja nagrade, u roku od 36 sati
  1. Ukoliko pokušaju manipulirati rezultatima natječaja
  1. Iz nekog drugog razloga za koji Organizator ili Administrator procijeni da utječe na pravednost natjecanja.

Svi sudionici koji su diskvalificirani po odredbama točaka 1.-5. neće biti posebno obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji.

 

Članak 7.

FOND NAGRADA

Fond nagrada uključuje web stranicu za privatne iznajmljivače na platformi Apartmanica (do 5 smještajnih jedinica) uz uključenih godinu dana održavanja. Održavanje nakon isteka prve godine dana korištenja naplaćuje se 500,00 kn godišnje. Dodjeljuju se tri paketa web stranica: Gold class paket za prvoplasiranog, Apartmanica premium paket za drugoplasiranog te Apartmanica DIY paket za trećeplasiranog natjecatelja. Nagrada nije prenosiva na drugi objekt ili treću osobu.

 

Članak 8.

ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator će nagraditi jednog sudionika na način da će biti formiran žiri koji će izvršiti provjeru svih prijava na natječaj te će između svih sudionika koji su zadovoljili uvjete natječaja odabrati prikladnog sudionika zaključno s 25.04.2021. u 23 sata.

Nagrađeni mogu biti samo sudionici koji su sudjelovali u natječaju i koji su ostvarili uvjete navedene u članku 5. pod pretpostavkom da se radi o ispravnim prijavama sukladno članku 6.

Ime sudionika koji je osvojio nagradu bit će objavljeno na Apartmanica stranici društvene mreže Facebook, a datum objave je najkasnije do 26. travnja 2021. godine.

Organizator se također obvezuje po završetku nagradnog natječaja sve sudionike kontaktirati i obavijestiti o rezultatima natječaja.

 

Članak 9.

UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni na stranici društvene mreže Facebook Apartmanica.

 

Članak 10.

NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti Organizatora na stranici društvene mreže Facebook Apartmanica s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, opcionalno naziv obrta ili poduzeća, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) u roku od 36 sati od objave dobitnika.

Ako Organizator ne uspije ostvariti kontakt s dobitnicima u roku od 10 dana od objave dobitnika, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.

 

Članak 11.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

Članak 12.

PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na internet stranici www.apartmanica.com/nagradni-natjecaj.

 

Članak 13.

ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornosti za bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;

Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

U Pazinu, 25. ožujka 2021.

Apartmanica tim

Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića