Što dobivate s Apartmanicom?

Dizajn

Precizno dizajniran, moderan predložak, za sve uređaje

Bilo da imate pametni telefon, tablet, laptop ili desktop računalo, vaša web stranica se jednako dobro i sa svim značajkama prikazuje na svim uređajima i na svim danas aktualnim web pretraživačima.

CMS sustav

Jednostavan i pregledan sustav za upravljanje sadržajem

Naš CMS rađen je od nule s posebnim naglaskom na intuitivno korisničko iskustvo. Željeli smo da naši korisnici nakon što u ruke dobiju korisničko ime i lozinku za korištenje sustava, ne trebaju dodatna upustva za korištenje, već da na prvi pogled znaju koristiti sustav.

Upiti i kalendar rezervacija

Upravljanje upitima vaših potencijalnih gostiju i automatsko zatvaranje datuma u kalendaru

Posebno smo za iznajmljivače i agencije razradili upravljanje upitima i rezervacijama. U trenutku kada dobijete upit za određeno razdoblje, ono automatski zauzima prostor u sustavu i ukoliko potvrdite rezervaciju, u kalendaru se zatvaraju datumi, tj. označavaju se kao zauzeti

Napredna pretraga smještaja

Modul za agencije koji uključuje pretragu i filtriranje smještajnih kapaciteta

Za turističke agencije razvili smo poseban napredan modul za pretragu smještajnih kapaciteta izlistanih na stranici. Pretraga se vrši po odabranim datumima, lokaciji i broju gostiju a nakon izlistavanja svih rezultata, rezultati se mogu dodatno filtrirati po ostalim značajkama.

Zatražite ponudu

Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića