Digitalni iznajmljivači

Isticanje „Safe stay in Croatia“ oznake na web stranicama smještajnog objekta

Objavljeno 3. ožujka 2021.

Kako bismo omogućili da vrlo jednostavno dodate zasluženu oznaku na svoju web stranicu, od danas je dostupna takva funkcionalnost u Apartmanica sučelju.

Kao odgovor na dio izazova koje nam donosi nadolazeća sezona, Ministarstvo turizma i sporta provodi projekt ‘Safe stay in Croatia’ kroz koji se educira i upoznaje posjetitelje i dionike u turizmu s protokolima i mjerama koje se provode u Hrvatskoj na svim razinama turističkih djelatnosti. Subjektima prijavljenima u navedeni projekt i koji jamče poštivanje mjera besplatno se dodjeljuje oznaka ‘Safe stay in Croatia’ koju mogu istaknuti na vidljivom mjestu za svoje goste. Gosti će tako lakše prepoznati da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U nekoliko jednostavnih koraka, oznaka ‘Safe stay in Croatia’ bit će postavljena na naslovnici web stranice vašeg smještajnog objekta:

  • unutar vašeg administracijskog sučelja, odabrat ćete „Dizajn i sadržaj“ u glavnom izborniku slijeva
  • u popisu stranica, kliknut ćete na gumb „Uredi stranicu“, smješten pored prve stranice iz popisa („Početna stranica“)
  • u izborniku koji vam se sada otvara slijeva, odabrat ćete „Naslovne fotografije“
  • na samom dnu, ispod naslovnih fotografija potrebno je postaviti kvačicu uz „Prikaži oznaku ‘Safe stay in Croatia‘“
  • kliknite na „Spremi promjene“ i u pretpregledu s desne strane ekrana možete odmah primijetiti kako je oznaka dodana na vidljivu lokaciju na naslovnici

 

Nadamo se da će vam ova funkcionalnost biti korisna i da će vam olakšati dodavanje oznake i isticanje da ste kao pružatelj smještaja usvojili najrecentnije standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

 

Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića