Digitalni iznajmljivači

INTERVJU S IZNAJMLJIVAČIMA: Villa Furešta na otoku Pašmanu drugačijim pristupom prema turizmu uspješno posluje već četvrtu sezonu

Objavljeno 6. srpnja 2022.

Prekrasno uređena dizajnerska Villa Furešta svoje je mjesto pod suncem pronašla na otoku Pašmanu. Dovršena je 2019. godine kada je i prvi put primila goste. Ovo joj je četvrta sezona, a vlasnik, g. Ivan Božić predviđa izuzetno dobru popunjenost. I protekle dvije sezone obilježene pandemijom nisu, kaže, bile loše, s obzirom na to da se kuća nalazi na otoku.

S obzirom da smo na otoku i da smo izolirani od drugih turističkih objekata u pandemijskim sezonama (2020. i 2021.) ostvarili smo dobre financijske rezultate s obzirom na okolnosti. U nadolazećoj sezoni 2022. godine očekujemo popunjenost preko 150 dana.

Veliku je zaslugu u tome odigrao digitalni marketing u koji su uložili već na samom početku poslovanja.

Od prvog dana smo svjesni važnosti digitalnog oglašavanja. Pretražujući preglednike svidjeli su nam se web radovi Apartmanice te smo se odlučili izraditi web stranicu kod njih. Suradnja od prvoga dana do danas bila je kvalitetna te bi je preporučili svim iznajmljivačima. Ono što bismo još istaknuli kod Apartmanice je osjećaj individualnog pristupa i maksimalne posvećenosti svakom klijentu, dodaje g. Božić.

Inače, Villa Furešta smještena je na rubnom dijelu mjesta gdje pruža potpunu slobodu njenim gostima, bilo da se odluče na uživanje u samoj vili ili na istraživanje otoka i čari koje posjeduje. Može primiti do 8 osoba, ali i kućne ljubimce. Upitali smo g. Božića i koje se značenje krije iza zanimljivog naziva vile.

Furešta na našem otoku Pašmanu, a vjerujemo i šire, je žena koja se udala u mjesto iz kojeg ne potječe i malo je drugačija od drugih žena. Od prvih zamisli, projekata, izgradnje, odnosa prema turistima Villa Furešta se nije uklapala u prosječno promišljanje o viziji turizma na otoku, zaključuje Ivan Božić.

Da je Villa Furešta doista drugačija od drugih, pokazuje i konstantno ulaganje u kvalitetu, maksimalno korištenje prednosti lokacije kao i turističke nerazvijenosti otoka, a zadovoljan gost i pozitivan stav neke su od važnijih vodilja njezina vlasnika.

Želite li se i vi pridružiti brojnim zadovoljnim korisnicima Apartmanice?

 

Copyright Play Digital 2009. - 2022.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci