Digitalni iznajmljivači

Booking.com najavio gašenje web stranica s datumom 30.11.2020.

Objavljeno 18. kolovoza 2020.

Kriza uzrokovana pandemijom korona virusa pokrenula je niz promjena zbog kojih nam život i poslovanje više neće biti isti kao što su bili prije krize. Jedna od tih promjena je odluka online agencije Booking.com da svojim korisnicima ugasi web stranice s datumom 30.11.2020.

BookingSuite – WebDirect web stranice su korisnici Booking.com agencije besplatno otvorili i putem tih vlastitih web stranica mogli su primati rezervacije s nešto manjom provizijom i javno prikazati svoje kontakt podatke, broj mobitela i adresu.

Ukidanje besplatnih web stranica odražava ozbiljnost korona krize i činjenicu da je jedna velika turistička agencija zbog koronavirusa odlučila rezati troškove i korisnicima ukinuti određene usluge.

Booking.com je obavijestio svoje korisnike o novim mjerama i o mogućnosti prijenosa stranice i domene na neki drugi servis do datuma 30.11.2020. Moguće je preuzeti backup datoteku web stranice i istu stranicu prenijeti na neku drugu platformu.

Izvor: https://support.webdirect.booking.com/hc/en-gb/articles/360012390740

Korisnici koji su koristili personaliziranu domenu (u obliku poput www.apartmani-milica-pag.com), za istu će dobiti autorizacijski ključ od Booking.com-a putem e-maila kako bi ju mogli prenijeti na novu platformu.

Izvor: https://support.webdirect.booking.com/hc/en-gb/articles/360012536679

Kako bi uspješno prenijeli vašu domenu na novu platformu, potrebno je pronaći novog pružatelja usluge za prijenos web stranice i započeti proces prijenosa prije nego se vaša stranica u potpunosti ugasi.

Upravo zbog toga, za sve korisnike koji će na ovaj način ostati bez svoje vlastite web stranice za direktnu prodaju svojeg smještaja izradili smo rješenje za prijenos sadržaja iz Booking.com WebDirect stranice na stranicu izrađenu putem Apartmanica platforme.

Cijena usluge prijenosa web stranice na Apartmanica platformu je besplatna, a usluga održavanja i smještaja web stranice naplaćuje se 649,00 kn godišnje.

Apartmanica platforma vam pruža mogućnost direktnog kontakta s gostima, vođenja rezervacija putem Apartmanica kalendara, primanja rezervacija bez plaćanja provizije i širenja vaše prisutnosti na internetu. Prelaskom na Apartmanica sustav dobit ćete modernu web stranicu koja je prilagođena svim uređajima od klasičnog desktop računala do mobilnog telefona.

Nemojte dopustiti da vam propadne web stranica koju možete povoljno nadograditi i dobiti mogućnost primanja rezervacija bez provizije i direktnog kontakta s vašim gostima.

Ako ste zainteresirani za prijenos vaše postojeće web stranice na Apartmanica platformu, ispunite sljedeći obrazac. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku s daljnjim uputama.

    Unesite svoje osobne podatke i dostavit ćemo vam neobvezujuću ponudu

     

    Copyright Play Digital 2009. - 2022.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci