Digitalni iznajmljivači

Besplatni webinar

Objavljeno 23. prosinca 2020.

Važnost vlastite web stranice za iznajmljivače u vrijeme pandemije

Iza nas je vrlo zanimljiv dan u kojem smo po prvi puta komunicirali sa svojim pratiteljima i korisnicima putem live webinara na našoj Facebook stranici. Naime, u utorak 22.12.2020. u 16 sati održali smo besplatni webinar u kojem je glavna tema bila važnost poslovanja s vlastitom web stranicom u vrijeme pandemije. Predavanje se sastojalo od nekoliko povezanih cjelina. Sam zaključak predavanja donio je i malo predblagdanskog ugođaja jer su se spominjali i pokloni, o čemu će biti riječi u nastavku objave.

Krenuli smo s objašnjenjem zašto je omnichannel pristup prodaji idealan pristup za 2021. godinu s obzirom na sve što nam je donijela tekuća godina. Što nam omogućava omnichannel pristup? On nam omogućava da se vi kao privatni iznajmljivač predstavite na svim kanalima na kojima bi vas vaš gost mogao potražiti, odnosno da im otvorite sva vrata do vašeg Apartmana / Kuće za odmor. Jedan od tih kanala je i vlastita web stranica. 

U nastavku smo naveli neke od glavnih karakteristika kvalitetne web stranice za privatne iznajmljivače te smo govorili kako postići što bolju vidljivost web stranice i povećanje prometa na stranici. 

S obzirom na probleme s kojima su se privatni iznajmljivači susretali u 2020. godini, spomenuli smo na koji način web stranica može pomoći privatnom iznajmljivaču da izvuče maksimalnu zaradu i kako se može postaviti naspram fenomena otkaza rezervacija. 

Webinar se može naknadno pregledati preko linka:

 

Kao što smo najavili, svim polaznicima ovog webinara darujemo 1000 kn popusta na Apartmanica PREMIUM paket, uz promo kod WEBINAR2020, koji ćete upisati u odgovarajuće polje pri slanju upita na sljedećoj poveznici: https://www.apartmanica.com/zatrazi-ponudu/

Više informacija o Apartmanica usluzi možete pronaći na https://www.apartmanica.com/.

Pratite nas i dalje, a mi se veselimo budućim druženjima s vama.

  Ispunite vaše osobne podatke

  Podaci o ponudi


  Prihvaćam uvjete korištenja


   

   

  Copyright Play Digital 2009. - 2022.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci