Digitalni iznajmljivači

Apartmanica “Do it yourself” – samostalno izradite web stranicu vašeg smještaja

Objavljeno 20. ožujka 2020.

S obzirom na trenutnu novonastalu situaciju s koronavirusom i s izostankom predsezone u turizmu odlučili smo prilagoditi naše pakete za izradu web stranica za privatne iznajmljivače.

Kako smo i sami zahvaćeni trenutnom krizom zbog izolacije i karantene možemo reći da iz prve ruke razumijemo naše korisnike – privatne iznajmljivače. Baš zbog toga uvodimo jedan paket koji bi cjenovno i sadržajno odgovorio na trenutne izazove na tržištu.

Predstavljamo Apartmanica “Do it yourself” – uradi sam svoj web paket u kojem vam dajemo mogućnost izrade profesionalne web stranice putem sustava Apartmanica za samo 650,00 kuna.

U ovom paketu ste vi web dizajner a na raspolaganje vam dajemo:
 • CMS sustav za jednostavno upravljanje sadržajem
 • stranice u potpunosti prilagođene mobilnim uređajima
 • web stranica koja podržava višejezičnost
 • primanje upita preko kontakt forme
 • forma za brzu rezervaciju smještaja uz automatski izračun cijene noćenja
 • interaktivni kalendar rezervacija
 • uključeno 250 MB diskovnog prostora za fotografije
 • uključena .com domena i hosting za prvih godinu dana
Koja bi bila cijena “uradi sam” paketa?

Cijena “Do it yourself” paketa iznosi 850,00 kn 650,00 kn za jednokratnu otplatu, no moguće je platiti i u 5 rata po 170,00 kn

Hoću li samostalno moći izraditi vlastitu web stranicu?

Bez panike! Pripremili smo vam vrlo jasne i precizne video upute koje će vas voditi kroz cijelokupan proces izrade web stranice. Ako znate koristiti facebook i google onda ćete se zasigurno znati snalaziti i s Apartmanicom! 🙂

Vjerujemo da bi većina privatnih iznajmljivača zbog propisanih mjera zaštite od koronavirusa u sljedećem razdoblju mogla imati više slobodnog vremena. Također vjerujemo da se to vrijeme može kvalitetno utrošiti u samostalnu izradu vašeg profesionalnog weba koristeći našu platformu i “uradi sam” paket te napokon imati vlastiti kanal prodaje.

Za sve one koji će kroz ovo razdoblje imati mogućnost većeg ulaganja tu su i naši ostali paketi pa vas pozivamo da pogledate i njih i usporedite dostupne funkcionalnosti.

Platforma za izradu web stranica Apartmanica broji više od 130 zadovoljnih korisnika čija iskustva možete pročitati ovdje a popis izdvojenih web stranica izrađenih putem našeg sustava pogledajte ovdje.

  Unesite svoje osobne podatke i dostavit ćemo vam neobvezujuću ponudu  Jednokratno (8̶5̶0̶,̶0̶0̶ 650,00 kn)Na 5 rata po 170,00 kn


  Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića