Digitalni iznajmljivači

Alat za izradu potvrde o rezervaciji

Objavljeno 8. srpnja 2020.

Motivirani iznimno pozitivnim recenzijama koje ste nam ostavili na našem Facebook profilu te kako bi našim korisnicima olakšali poslovanje i ponudili funkcionalnost s kojom će uštedjeti svoje dragocjeno vrijeme, napravili smo novi alat za izradu potvrde o rezervaciji. Putem ove funkcionalnosti, u svega nekoliko klikova možete izraditi potvrdu rezervacije na bilo kojem od ponuđenih jezika, sebi uštedjeti vrijeme, a korisniku poslati lijepo dizajniran dokument koji sadrži sve informacije o rezervaciji.

Potvrda o rezervaciji izrađena putem Apartmanica sustava nudi brz, intuitivan i praktičan način za slanje potvrde vašim gostima. Cijeli proces slanja potvrde možete odraditi u Apartmanica administracijskom
sučelju. Ukoliko posjedujete personalizirani logotip vašeg objekta, pobrinuli smo se da i on bude prikazan na vašoj potvrdi.

Snimili smo kratak video s uputama kako izraditi i poslati potvrdu o rezervaciji vašem gostu pa vas pozivamo da ga pogledate i počnete slati profesionalne potvrde rezervacije vašim gostima već danas.

 

 

Iskoristite maksimalan potencijal vašeg objekta i preuzmite iznajmljivanje u svoje ruke.

Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića