Digitalni iznajmljivači

Alat za dodavanje akcijske cijene

Objavljeno 31. srpnja 2020.

Kako bismo našim korisnicima olakšali proces bukiranja preostalih slobodnih termina, dodali smo novi alat za prikaz akcijske cijene. Ovaj alat pomaže korisnicima Apartmanica platforme da unutar kalendara naglase period koji nije popunjen i da informiraju potencijalnog kupca o akcijskoj cijeni. Takva informacija može ubrzati proces prodaje i ona upućuje vašega gosta da rezervira upravo preko web stranice.

Akcijsku cijenu  možete dodati tako da pristupite vašem korisničkom sučelju.

Potrebno je kliknuti na vašu smještajnu jedinicu i na sekciju za uređivanje cjenika.

Unutar cjenika smo dodali novo polje, Cijena po noćenju – regularna, u kojem dodajete redovitu cijenu, a u polju Cijena po noćenju – prodajna dodate dodajete cijenu koja se prikazuje kao cijena s popustom.

 

 

Kako biste dodali akcijsku cijenu u vaš cjenik kliknite na plavi gumb uredi i unesite standardnu cijenu i prodajnu cijenu.

Za ispravan prikaz akcijske cijene odnosno prodajne cijene, uneseni iznos uvijek mora biti niži od unesenog iznosa u polju standardna cijena.

 

 

Akcijska cijena će se prikazivati na buknig formi na početnoj stranici, kada gost odabere traženi datum u kojem je dodana akcijska cijena i pod stranicom smještaj u kalendaru i u buking formi.

 

 

Iskoristite maksimalan potencijal vašeg objekta i preuzmite iznajmljivanje u svoje ruke.

Copyright Play Digital 2009. - 2024.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci    Postavke kolačića