fbpx

Digitalni iznajmljivači

Apartmanica Summer Sale

Napokon smo dočekali sezonu 2021. godine i goste koji su zaista dobro popunili smještajne kapacitete u Lijepoj našoj. S nadolazećim vrućinama tope se i cijene za izradu web stranice. 

Pročitaj više

Dodajte Facebook Messenger chat na vlastitu web stranicu

Za sve one koji bi voljeli povezati svoju web stranicu i Facebook stranicu u jedan komunikacijski kanal, omogućili smo postavljanje framea s Facebook Messenger chatom na svoju web stranicu.

Pročitaj više

Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja

Ovim putem se želimo zahvaliti svim vlasnicima kuća za odmor koji su sudjelovali u nagradnom natječaju. Od prijavljenih natjecatelja koji su ispunili obrazac i poslali fotografije svoje okućnice u periodu od 25. ožujka do 18. travnja, krajobrazna arhitektica Davorka Mališa na temelju dostavljenih fotografija odabrala je tri najljepše okućnice, odnosno pobjednika, drugoplasiranog i trećeplasiranog sudionika natječaja te uz svoj odabir daje kratak osvrt.
Pročitaj više

Nagradni natječaj

“Darujemo web za najljepši eksterijer kuće za odmor”

 

Ponosan/na si na svoj vrt? Gosti se rado vraćaju baš zbog tvoje okućnice? Svima se sviđa eksterijer tvoje kuće za odmor? 

Pročitaj više

Isticanje „Safe stay in Croatia“ oznake na web stranicama smještajnog objekta

Kako bismo omogućili da vrlo jednostavno dodate zasluženu oznaku na svoju web stranicu, od danas je dostupna takva funkcionalnost u Apartmanica sučelju.

Pročitaj više

Tri najčešće greške koje čine iznajmljivači u 2021. godini

Nova 2021. godina stavlja ispred nas velike izazove. Promjene se događaju na svim poljima pa tako i u načinu komunikacije.

Pročitaj više

Alat za kopiranje cjenika

Pred nama je nova sezona i pripreme su već u punom jeku. Dok već polako pristižu upiti za rezervaciju u 2021. godini, potaknuti vašim upitima uočili smo potrebu da ubrzamo proces izrade novog cjenika.

Od danas je dostupna nova funkcionalnost u Apartmanica sučelju, a radi se o kopiranju cjenika iz jedne u drugu godinu.

Pročitaj više

Besplatni webinar

Važnost vlastite web stranice za iznajmljivače u vrijeme pandemije

Iza nas je vrlo zanimljiv dan u kojem smo po prvi puta komunicirali sa svojim pratiteljima i korisnicima putem live webinara na našoj Facebook stranici. Naime, u utorak 22.12.2020. u 16 sati održali smo besplatni webinar u kojem je glavna tema bila važnost poslovanja s vlastitom web stranicom u vrijeme pandemije. Predavanje se sastojalo od nekoliko povezanih cjelina. Sam zaključak predavanja donio je i malo predblagdanskog ugođaja jer su se spominjali i pokloni, o čemu će biti riječi u nastavku objave.

Pročitaj više

Mogućnost plaćanja na rate

Apartmanica web stranice od sada možete kupiti i s karticama uz mogućnost plaćanja do 24 rate za pojedine pakete: 

  • Apartmanica premium paket uz dvije godine održavanja na 24 rate već od 166,66 kn/mj
  • Apartmanica premium paket uz godišnje održavanje za prvu godinu na 12 rata već od 291,66 kn/mj
  • Apartmanica Do It yourself uz godišnje održavanje za prvu godinu na 12 rata već od 112,50 kn/mj
Pročitaj više

Black friday 2020

Da ne biste rekli da je ove godine sve crno, Black Friday kod nas je sve samo ne to! Odlučili smo napraviti posebnu Black Friday akciju i ponuditi do sada najveći popust od čak 35% na naš PREMIUM PAKET. Da stvari budu bolje, akcija ne vrijedi samo jedan dan već cijeli ovaj mjesec! 

Pročitaj više

Booking.com najavio gašenje web stranica s datumom 30.11.2020.

Kriza uzrokovana pandemijom korona virusa pokrenula je niz promjena zbog kojih nam život i poslovanje više neće biti isti kao što su bili prije krize. Jedna od tih promjena je odluka online agencije Booking.com da svojim korisnicima ugasi web stranice s datumom 30.11.2020.

Pročitaj više

Alat za dodavanje akcijske cijene

Kako bismo našim korisnicima olakšali proces bukiranja preostalih slobodnih termina, dodali smo novi alat za prikaz akcijske cijene. Ovaj alat pomaže korisnicima Apartmanica platforme da unutar kalendara naglase period koji nije popunjen i da informiraju potencijalnog kupca o akcijskoj cijeni.

Pročitaj više

Alat za izradu potvrde o rezervaciji

Motivirani iznimno pozitivnim recenzijama koje ste nam ostavili na našem Facebook profilu te kako bi našim korisnicima olakšali poslovanje i ponudili funkcionalnost s kojom će uštedjeti svoje dragocjeno vrijeme, napravili smo novi alat za izradu potvrde o rezervaciji.

Pročitaj više

Apartmanica “Do it yourself” – samostalno izradite web stranicu vašeg smještaja

S obzirom na trenutnu novonastalu situaciju s koronavirusom i s izostankom predsezone u turizmu odlučili smo prilagoditi naše pakete za izradu web stranica za privatne iznajmljivače.

Pročitaj više

Što iznajmljivači mogu napraviti kako bi ublažili negativne učinke pandemije koronavirusa?

Globalna pandemija koronavirusa uzrokuje poremećaje u raznim djelatnostima, a jedna od najgore pogođenih je turizam. Cijela područja i države se izoliraju, zrakoplovne i autobusne tvrtke otkazale su svoje standardne rute, a putnici diljem svijeta otkazuju svoje planove (uključujući i rezervacije).

Pročitaj više

Mislite da apartmani i kuće za odmor ne trebaju vlastitu web-stranicu?

Tako je mislila i gospođa Jurica, vlasnica Ville Nonni u Višnjanu, no onda ju je zaintrigirao Facebook oglas Apartmanice… Danas ne može ni zamisliti upravljanje rezervacijama bez vlastite stranice svoje vile.

Pročitaj više

Novogodišnje odluke za privatne iznajmljivače

Početak nove kalendarske godine otvara nove vizije i nova nadanja. Svaki privatni iznajmljivač, kao i poslovni čovjek traži način na koji bi mogao unaprijediti svoje poslovanje i tako ostvariti veću dobit, ili pak naučiti nešto novo od eventualnih pogrešaka koje su mu se omakle prošle godine.

Stvaranje popisa novogodišnjih odluka je samo forma jačanja početnog zanosa koji je potreban kako bi s većim entuzijazmom krenuli u novu sezonu 2020. godine.

Pročitaj više

Želite li profesionalnu web stranicu za promociju svoje kuće za odmor, apartmana, agencije ili ostale djelatnosti?

Zatražite ponudu

Copyright Apartmanica 2009. - 2021.   Uvjeti korištenja   Pravila privatnosti   Kontakt podaci